کلیه حقوق این وبلاگ محفوظ می باشد و برداشت مطالب تنها با کسب اجازه مقدور است.

زندگی در ژاپن

Life in Japan

Friday, February 24, 2006

اندام ها و اعضای بدن به زبان ژاپنی



آیا تا کنون برایتان پیش آمده که به مطب دکتر مراجعه کنید ولی برای فهماندن اینکه کجای بدن شما دچار مشکل شده به زحمت افتاده باشید؟ البته ما امیدواریم که هیچگاه راهتان به بیمارستان و دکتر نیافتد.
موضوع این قسمت معرفی اعضای بدن است و در آینده ای نه چندان دور درباره نام بیماری ها و نام کلینیک هایی که مربوط به بیماری های مختلف است مطلب خواهم نوشت.
برای بزرگتر دیدن جدول ها لطفا بر روی هرکدام کلیک کنید.
بخش سر و گردن




اندام های خارجی



اندام های داخلی




منبع
با تشکر از خانم سمن برای تهیه این مطلب

........................................................................................

6 Comments:

At Saturday, February 25, 2006 4:12:00 AM, Anonymous Anonymous said...

سلام دارم خدمت خانم سمن و يک سئوال دارم در مورد بيماري هرپس لطفاً توضيح جامعي بفرماييد . آيا در حال حاضر درمان قطعي و هميشگي براي اين بيماري ويروسي بدست آمده است يا خير ؟ من نهايت تشکر را از خانم زرافشار و خانم سمن دارم موفق باشيد

 
At Wednesday, March 01, 2006 1:08:00 AM, Anonymous Anonymous said...

سلام موفق باشید وسر بلند
به ما سر بزنید
متشکرم

 
At Wednesday, March 01, 2006 7:19:00 PM, Blogger زندگی در ژاپن said...

شاید بتوان کلمه هرپس را در فارسی به تبخال مربوط ساخت. هرپس نام یک دسته از ویروس هاست که توانایی ایجاد عفونت های مخفی در انسان را دارا می باشند و از مهمترین هرپس ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1. HSV1
عامل بیماری التهاب حاد لثه و دهان. تبخال های عود کننده در نزدیکی لب ها، التهاب قرنیه و ملتحمه چشم، آنسفالیت مغزی می باشد. انتقال از طریق بزاق است و بصورت نهفته در گانگلیون سه قلو در ناحیه صورت باقی می ماند.
2. HSV2
سبب تبخال تناسلی- تبخال نوزادی - مننژیت آسپتیک می شود. انتقال بوسیله تماس جنسی صورت می پذیرد. البته گاهی در دهان بیماران اورال سکس نیز قابل مشاهده است. بصورت نهفته در گانگلیون کمری و ساکرال نهفته می شود.
****
عوامل متعددی نظیر نور آفتاب، تغییرات هورمونی، استرس، و تب سبب فعالیت مجدد این ویروس و مهاجرت آن از گانگلیون های حسی به سمت پوست و مخاط شده و باعث ایجاد ضایعات تبخالی می شود. درمان برای این دو گروه معمولا استفاده از آسیکلوویر می باشد. اثر این دارو در کوتاه نمودن دوره ضایعات و کاهش گسترش ویروس است. البته شایان ذکر است که اچ.اس.وی یک، گاهی بعلت موتاسیون نسبت به این دارو مقاومت نشان می دهد. برای عفونت چشمی ناشی از اچ.اس.وی یک، نیز از داروی تری فلوریدین (ویراپتیک) بصورت موضعی می توان استفاده نمود. این نکته حائز اهمیت است که حتی درمان دارویی بیماری اولیه سبب جلوگیری از عود مجدد بیماری نمی شود و دارو بر روی مرحله نهفتگی بیماری اثری ندارد. اما تجویز داروی سیکلوویر به مدت طولانی از عود مجدد بیماری جلوگیری می کند. اگر خوردن و آشامیدن برای بیمار مشکل باشد، بی حس کننده موضعی قبل از غذا تجویز می شود.
Dyclonine Hydrochloride 5%
یک بی حس کننده موضعی عالی برای مخاط دهان می باشد. اگر این دارو در دسترس نباشد محلول
Diphenhydramin Hydrochloride 5mg/cc
پنج میلی گرم در میلی لیتر مخلوط با مقدار مساوی شیر منیزی خواص بی حس کننده موضعی رضایت بخشی دارد.
* استفاده از آنتی بیوتیک ها در درمان هرپس اولیه مفید نبوده و تجویز کورتیکواستروئید ها نیز مجاز نمی باشد.

سمن

 
At Wednesday, March 01, 2006 7:21:00 PM, Blogger زندگی در ژاپن said...

دوستانی که سوال یا نظری دارند ولی تمایل به ابراز آن بصورت عمومی نداشته باشند، می توانند از طریق ایمیل وبلاگ با ما در تماس باشند.
Email:
japanlife2005@yahoo.com

 
At Thursday, March 02, 2006 12:44:00 AM, Anonymous Anonymous said...

سلام دوستان عزیز ، بی نهایت سپاسگذارم از توضیحات جامع شما موفق باشید.

 
At Sunday, March 05, 2006 4:45:00 PM, Blogger HADI said...

سلام خیلی ممنون وتشکر از این اطلاع رسانی شما .
من خودم با اینکه 15ساله اینجا هستم بعضی اعضای بدن را بخاطر اینکه سروکار باهاش نداشتم نمیدونستم چی میشه ولی برای روز مبادا دانستن این اطلاعات ضروری ست .

 

Post a Comment

<< Home



  • Home صفحه اصلی