کلیه حقوق این وبلاگ محفوظ می باشد و برداشت مطالب تنها با کسب اجازه مقدور است.

زندگی در ژاپن

Life in Japan

Tuesday, September 19, 2006

ایدز در ژاپن

با توجه به سوالاتی که در مورد بیماری ایدز در ژاپن و تسهیلات دولتی در بخش نظرخواهی نوشته قبل مطرح شد، یکی از همکاران خوب وبلاگ گزارشی از همایشی که مدتی پیش تحت عنوان "جنسیت و ایدز" در دانشگاه کوبه برگزار شد، تهیه کرده بودند که بی مناسبت نیست خلاصه ای از آن در پاسخ به سوالات در اینجا مطرح شود. در این سمپوزیوم اساتید دانشگاه؛ مسئولین بهداشتی ژاپن؛ نماینده صندوق جمعیت سازمان ملل متحد در توکیو؛ رئیس سازمان غیردولتی فعال در زمینه ایدز بنام بیس کوبه – که خود از مبتلایان به ایدز می باشد – و نیز محققین و دانشجویان شرکت داشتند.
برخی نکات مطرح شده درهمایش عبارت بودند از:
تسهیلات دولتی ژاپن برای پیشگیری و درمان ایدز
- به دلیل گرانی دارو و درمان ایدز که سالیانه حدودا بالغ بر دو میلیون ین می شود؛ دولت ژاپن قانونی تصویب کرده که مطابق با آن مبتلایان به ایدز را "معلول" محسوب می کند تا بتواند از بودجه دولت به آنها مستمری ماهیانه پرداخت کند آنهم به مقداری که حداقل کفاف هزینه درمان ایدز را بدهد.
- مراکزی در ژاپن هستند که بصورت رایگان آزمایش ایدز را انجام می دهند و لذا سیاست عمومی دولت تشویق مردم به مراجعه به این مراکز است. مراکز آزمایش ایدز پاسخ آزمایش را در عرض یک هفته اعلام می کنند
ولی در موارد اضطراری و در صورت لزوم مراکزی هم در توکیو و اوزاکا وجود دارند که در عرض 24 ساعت پاسخ آزمایش ایدز را اعلام می کنند.


سیر تحولات مربوط به ایدز در ژاپن
- در سال 1985 وزارت بهداشت و رفاه ژاپن وجود اولین بیمار مبتلا به ایدز را گزارش کرد.
- 1986 واقعه "وحشت ایدز" در ماتسوموتو رخ داد که در واقع ورود اولین روسپی خارجی حامل ویروس ایدز بود.
- 1987 اولین زن ژاپنی مبتلا به ایدز گزارش شد که به "وحشت کوبه" معروف شد.
- 1988 قانون پیشگیری از ایدز تصویب شد.
- 1999 سیاست های ملی ژاپن جهت پیشگیری از ایدز و درمان مبتلایان به آن توسط وزارت بهداشت؛ کار و رفاه ژاپن تدوین و اعلام شد.


با تشکر از دکتر ع.ا. برای تهیه این گزارش

........................................................................................

2 Comments:

At Monday, October 09, 2006 12:34:00 PM, Anonymous Anonymous said...

با سلام و خسته نباشید به خانم زرافشار و دیگر همکاران محترم شما ؛ ضمن تشکر از اراعه اطلاعات مفید در ضمینه های گوناگون و از جمله در خصوص بیماری ایدز ؛ در اینجا لازم دانستم این موضوع را اضافه نمایم که در سطح مناطق 23 گانه توکیو در اغلب مراکز بیمه (هوکنجو) آزمایش اچ آی وی بطور رایگان صورت می گیرد که معمولان بسته به مقررات مرکز مربوط به هر منطقه در طول هر ماه دو روز را به انجام این آزمایش اختصاص داده اند و همچنین برخی از این مراکز با رزرو وقت قبلی از متقاضیان آزمایش بعمل میاورند و برخی نیز بدون نیاز به رزرو قبلی تنها با مراجعه در روز های مقرر به مرکز مربوطه آزمایش اچ آی وی راانجام داده و بنا بر میل مراجعین، نتیجه آزمایش را از یک هفته و در صورت تمایل فرد در عرض چهل و پنج دقیقه اراعه می دهند و لازم به ذکر است که در این مراکز برای اینکه افراد مختلف براحتی بتوانند بدون ترس از فاش شدن هویتشان آزامایش اچ آی وی را انجام دهند هنگام مراجعه و پر کردن فرم درخواست آزمایش ، نیازی به ذکر نام و دیگر مشخصات فردی نیست و تنها با شماره و کد اختصاصی، افراد خطاب قرار می گیرند ؛ این سیاست برای ترغیب آن دسته از افرادیست که از افشای هویت خود بخصوص در صورت ابتلا به ویروس وحشت دارند . همچنین غیر از مراکز یاد شده که بطور رایگام آزمایش مربوطه را انجام می دهند در مراکز درمانی صلیب سرخ نیز این آزمایش صورت می گیرد و نتیجه امر معمولاً یک هفته بطول انجامیده و هزینه آزمایش نیز حدوداً دوازد هزار ین میباشد . در پایان لازم بذکر است که برای دریافت جواب آزمایش قابل اطمینان با توجه به نحوه رشد و گسترش عمل ویروس در سیستم خونی بدن فرد مبتلا، تا رسیدن به مرحله ای که در آزمایش خون وجود ویروس قابل تشخیص باشد نظر قاطع دانشمندان و متخصصان این بیماری این است که آزمایش ویروس اچ آی وی حد اقل باید پس از گذشت دو هفته از زمانی که فرد احتمال می دهد در آن زمان مورد سرایت واقع شده است انجام پذیرد، وگر نه نتیجه آزمایش غیر قابل اطمینام خواهد بود و گاهی اوقات در افراد مختلف زمان تشخیص وجود ویروس حتی به شانزده ماه گذشت زمان از لحظه ابتلا نیز بطول می انجامد ولی معمولاً افرادی که پس از دو هفته نتیجه آزمایش منفی دریافت می کنند توصیه میشود پس از سه ماه مجدداً آزمایش داده و در صورت منفی بودن نتیجه آزمایش میتوانند از سلامت بدن خود اطمینان حاصل نمایند. با آرزوی سلامت و تندرستی برای تمام هم نوعانم بلخصوص هم وطنان عزیزم

 
At Saturday, April 28, 2007 7:20:00 AM, Anonymous Anonymous said...

سلام.من هم راجع به ایدز نوشته بودم که دوست دارم یه نگاهی بندازید
http://dyari2005.persianblog.com/1384_9_dyari2005_archive.html

 

Post a Comment

<< Home



  • Home صفحه اصلی