خرید ارزان و مناسب
زاپن از کشورهایی است که هزینه ی زندگی در آن بسیار بالاست، از طرفی هدیه دادن به مناسبت های مختلف به دوستان و خرید سوغات برای اقوام، در نگاه اوّل برای افراد تازه وارد به نظر مشکل بزرگی می آید. با آشنایی بیشتربا حراجی ها، فروشگاهها و مراکز خریدی که امکان خرید ارزان و مناسب را فراهم می آورند، این امر جلوه ای تازه وسرگرم کننده پیدا می کند. در این قسمت اطّلاعاتی که دارم را تقدیم می کنم و امیدوارم که شما هم بتوانید با مشارکت خود این بخش را پربارتر کنید.
با ورود به ژاپن، در صورتی که لازم است وسایل اولیه ی زندگی را خودتان تهیه کنید، پیشنهاد می کنم در صورتی که در توکیو تشریف دارید اول به بازارهای روز سری بزنید(1). شما می توانید برنامه و محل برگزاری این بازارها را به زبان انگلیسی در اینجا و اینجا پیدا کنید و اگر ژاپنی تان خوب است و یا می توانید از دوست ژاپنی تان کمک بگیرید در این سایت اطلاعات مفیدی هست.
اغلب این بازارها در روزهای شنبه و یکشنبه برگزار می شوند و چون بیشتر در مناطق سر باز و پارک ها هستند، بازدید از آن ها هم فال است و هم تماشا ولی یادتان باشد که در صورت بارندگی معمولا برگزار نمی شوند. در ضمن پیشنهاد می شود که وسایل برقی اگر امکان امتحان کردن آن موجود نباشد را از این بازارها نخرید چون به شما ضمانتی داده نمی شود. در عوض شما می توانید اقلام برقی مورد مصرفتان (نظیر یخچال، ماشین لباس شویی و گاز و تلویزیون و ...) را از فروشگاههای ریسایکلینگ (2) نزدیک خانه تان تهیه کنید که معمولا ضمانت نامه ی سه تا شش ماهه ای هم به شما می دهند. آدرس نزدیکترین این فروشگاهها را می توانید از آژانسی که برایتان آپارتمانتان را اجاره کرده بگیرید. (همین جا از عزیزانی که در این موارد در مناطق خود اطّلاعاتی دارند می خواهیم که با اطّلاعات خود دوستانی که به این اطلاعات نیاز دارند را یاری کنند.). بالاخره اینکه، اگر آدم خوش حوصله ای هستید با سر زدن به سایتهای حراجهای اینترنتی می توانید بعضی از وسایل مورد نیازتان را حتی به صورت رایگان تهیه کنید. دو تا از این حراج ها را که من می شناسم به زبان ژاپنی و به زبان انگلیسی است. بعد از وارد شدن به سایت توکیو کلاسیفاید، قسمت کانتینیو تو متروپولیس (3) را انتخاب کنید و بعد از آن در انتخاب های بالای صفحه ، روی کلاسیفاید کلیک کنید و اقلام مختلف به صورت کلاسه شده می آید.
از سال 1991علاوه بر این مراکز خودگردان برای حمایت از مصرف کننده، فروشگاههایی به نام فروشگاههای 100 ینی یا هیاکو اِن شاپ (معادل فروشگاههای یک دلاری در امریکا) و فرم دیگر آن به نام فروشگاههای 99 ینی (معادل فروشگاههای 99 سنتی در امریکا) شروع به کار کردند. این فروشگاهها در سرتاسر شهر و معمولا نزدیک به ایستگاههای قطار از ساعت 10 صبح تا 7-8 شب دایرند. حتی بعضی از فروشگاه های 99 ینی بصورت 24 ساعته هم باز هستند. اطلاعات بیشتر در مورد این فروشگاهها را در این سایت می توانید به زبان انگلیسی بخوانید. در اخبار بعدی مراکز دیگر را معرفی می کنم و منتظر دیدن اطّلاعات منطقه ی شما هستم.
(1) Flea markets フリーマケット
(2) recycling
(3) continue to metropolis
5 Comments:
Thanks for the information.
از زحمات شما بابت این وبلاگ سپاسگزارم با امید موفقیت برای شما.
با عرض سلام و خسته نباشید، قبل از هرچیز از مطالب مفیدی که به صورت هوشمندانه تهیه گردیده سپاسگزارم. می خواستم در صورت امکان اطلاعاتی در مورد حراج های فصلی و آخر سال فروشگاه های بزرگ زنجیره ای داشته باشم، در صورت امکان لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
سلام خسته نباشید شمارو به خدا قسم میدم که ادرس ایمیل اون 5 تا دفتر کار برای اتباع خارجی رو به ایمیل من به این ادرس ارسال کنید خیلی ممنونم سعید ناصری از کرمانشاه ایرانneyestan5623yahoo msn.com
سلام وقت بخیر
یک وبلاگ زدم و در اون آگهی کالاهایی رو با قیمت مناسب نمایش دادهام. در صورت تمایل از فروشگاه اینترنتی من که در زیر درج میکنم دیدن و خرید کنید.
آگهیها رو در حال حاضر معمولا میخوام از سه فروشگاه اینترنتی فروزگاه، زیرکف و آنلاین شاپینگز در وبلاگم ثبت کنم که نشانیهاشون میشه:
http://zirekaf.ir/
http://forozgah.ir/
http://onlineshoppings.ir/
متشکرم از مدیریت این صفحه برای انتشار نظرم
Post a Comment
<< Home