! سوشی 1400 متری
یکی از خصوصیات معروف ژاپنی ها, توانایی در انجام کارهای مشترک و دسته جمعی است. از کودک گرفته تا سالمند, همگی بلدند که چطور با همدیگه کار دسته جمعی انجام بدن. در واقع از همون دوران مهدکودک خیلی از آموزشها بر همین اساسه. بعضی ها ممکنه تعبیر دیگه ای برای این روحیه ژاپنی ها داشته باشند ولی مطمئنا یکی از مهمترین عوامل موفقیت جامعه ژاپنی همین ویژگی اونهاست که می تونن به هر عنوانی دور هم جمع بشن. نمونه های زیادی از کارهای دسته جمعی اونها رو میشه آخر هر هفته و به مناسبت های مختلف شاهد بود. تصویری که می بینید مربوط می شه به سوشی یک کیلومتر و نیمی که با کار مشترک 2800 نفر روز 23 ژانویه امسال (2005) به یاد درگذشتگان زلزله کوبه 1995 تهیه شد.
سوشی یکی از غذاهای معروف ژاپنیه که از برنج سرکه اندود با انواع ماهی خام درست میشه
3 Comments:
How nice.
Thanks a lot for your interesting blog.
Good luck.
che jaleb !iyn soshi ghol pykar dar kodam shahre japan dorst shodeh bod?
این سوشی عریض و طویل گویا در شهر کوبه و همونطور که اشاره شد در مراسمی که به مناسبت بزرگداشت کشته شدگان زلزله کوبه برگزار شده بود تهیه شده!
Post a Comment
<< Home